BOEK

Waarschijnlijk kent u veel van de geportretteerden in de collectie van Meesterlijk Sneekers. U heeft ze gesproken, bij ze in de buurt gewoond, samen op school gezeten, met ze gewerkt of van ze gehoord. Tijdens de expositie ontmoetten mensen elkaar die spontaan hun herinneringen deelden. Al deze indrukken vormden de gedachten over de geportretteerden. Maar wat is hun eigen verhaal? U leest het in het boek Meesterlijk Sneekers.

Lang na afloop van de expositie is het rijk geïllustreerde kunstboek van de portretten die Imke Meester schilderde nog altijd populair. U leest er de verhalen van de geportretteerden of hun nabestaanden en schildertechnieken die Imke Meester toepaste in de schilderijen. Ook wordt er aandacht besteed aan Imke Meester, de organisatie van Meesterlijk Sneekers en alle mensen en organisaties die Meesterlijk Sneekers mogelijk maakten.

Om de schetsen, krabbels en schilderijen zo realistisch mogelijk weer te geven gebruikte Imke Meester in het boek dik mat papier dat meer inkt absorbeert daar waar Imke meer verf gebruikt in haar schilderijen. Hierdoor komen de originele dieptewerking en sfeer van de schilderijen het beste tot hun recht. Fotograaf Almar Setz werkte nauwgezet samen met Imke Meester voor de juiste belichting en kleurstelling in de fotografie. Dit procedé herhaalde zich bij de drukker. Een spannend proces voor een optimaal resultaat.

Een reactie die we via Messenger ontvingen.

speciale aanbieding

Het boek kost in de boekhandel € 29,95. Via deze website komen daar de verzend en administratiekosten van € 9,00 bij.
Vanwege de uitzonderlijke situatie van sociaal isolement waarin wij nu allemaal verkeren, willen we de mienskip toch graag een beetje dichterbij brengen. Daarom bieden we het boek aan voor € 20,00 en nemen we 50% van de verzend- en administratiekosten voor onze rekening. U betaalt slechts € 24,50 om het boek Meesterlijk Sneekers bij u thuis te ontvangen.

Normale prijs:
Boek                                                            € 29,95
Administratie- en verzendkosten € 9,00 +
Boek thuisbezorgd voor                   € 39,95

Speciale aanbieding:
Boek Meesterlijk Sneekers              € 20,00
Administratie- en verzendkosten € 4,50+
Boek thuisbezorgd voor                     € 24,50

BESTELLEN:
Het 148 pagina's tellende fullcolor kunstboek van 24 X 24 cm is te bestellen door onderstaand formulier volledig ingevuld te verzenden. Na betaling van het factuurbedrag, ontvangt u van ons het boek.

Bestelling boek Meesterlijk Sneekers