crowdfunding & sponsoring

Meesterlijk Sneekers is mogelijk dankzij bijdragen van particulieren, bedrijven, subsidieverstrekkende organisaties en de overheid.
Voor particulieren en het bedrijfsleven is een aantrekkelijke crowdfundings- en sponsorcampagne opgezet. Beide campagnes gaan uit van een betrokkenheid bij Sneek, de Sneekers en natuurlijk de Meesterlijke Sneekers, maar ook van een hart voor de beeldende kunst.
Ongeacht de grootte van uw donatie ontvangt u als donateur een vrij exclusieve tegenprestatie met een persoonlijk tintje.

crowdfunding

Op een ansichtkaart stond de tekst: 'Sneek is geen stad, Sneek is een gevoel'. Deze zin verwoordt precies wat Imke Meester met haar project Meesterlijk Sneekers wil delen. De emotie die Sneek oproept; de saamhorigheid, de liefde voor de stad én de mensen. Imke verbeeldt haar gevoelens via geschilderde portretten van 25 markante Sneekers. Bij de meeste personen heeft u een beeld, sommigen kent u iets beter en misschien zijn er die u zelfs goed kent. Ze roepen beelden bij u op, maar ook bij de onbekende die naast u staat. En dan opeens deelt u zomaar herinneringen met mensen die u nog nooit eerder heeft gezien. Er ontstaan nieuwe verbindingen.....

Mensen die via crowdfunding doneren aan Meesterlijk Sneekers voelen de liefde voor Sneek en de Sneekers, waarderen een lokaal initiatief dat een direct positief effect heeft op de eigen gemeenschap of houden van beeldende kunst. Doneert u aan Meesterlijk Sneekers dan staat daar een tegenprestatie tegenover geheel in sfeer van Meesterlijk Sneekers. Omdat het gaat over verbinding is iedere tegenprestatie een beleving met een persoonlijke noot van Imke Meester.

sponsoring

Meesterlijk Sneekers sponsorende bedrijven en instellingen hebben tal van redenen om dit project te ondersteunen. Denkt u aan de positieve impact op Sneek en de Sneekers of het perfectionisme van Imke Meester en de kwaliteit van haar werk. Uit onderstaande reacties blijkt ook veel waardering voor Imke Meester als kunstenares en persoon.

Met iedere sponsor is een unieke sponsorovereemkomst aangegaan waarbij een win-win situatie centraal staat. Bent u benieuwd hoe u uw bedrijf aan Meesterlijk Sneekers kan verbinden, stuurt u dan vrijblijvend uw aanvraag via onderstaand formulier.

FORMULIER SPONSORING MEESTERLIJK SNEEKERS

Met trots stelt het Meesterlijk Sneekers projectteam haar sponsors

en subsidieverstrekkers in willekeurige volgorde aan u voor:

Wij staan al heel wat jaren achter het werk van Imke Meester en werken via onze galerie al jaren met haar samen. Wij staan haar bij waar we kunnen met het verzorgen van de professionele inrichting van het geheel. En daar zijn we stiekem ook wel trots op! Imke wensen we veel succes met dit prachtige project.

Het Iepen Mienskipsfûns van de provincie Fryslân stelt geld beschikbaar voor het ondersteunen van projecten in de dorpen en steden van de provincie. Het gaat om projecten die leefbaarheid versterken en cultuur speelt daarbij een belangrijke rol.
De manier waarop Meesterlijke Sneekers een invulling geeft aan het verbinden van de bewoners van Sneek was een belangrijke reden om subsidie aan dit project te verlenen.

Ik ken Imke Meester al heel wat jaren en het is mooi om te zien wat ze maakt en hoe ze het maakt.
Ik ben altijd al onder de indruk geweest van haar werk en nog steeds. Zij hoort bij een van de grootste kunstenaars van Nederland en misschien wel van de wereld.
Het is logisch dat zij het project doet ‘Meesterlijk Sneekers’ en ik steun haar dan ook waar ik kan.

Wij ondersteunen Meesterlijke Sneekers omdat....

...... het een uniek cultuur project is, dat wordt uitgevoerd door een meesterlijke kunstenaar, die onze "gewone" maar vooral bijzondere Sneekers op een voortreffelijke wijze aan het doek toevertrouwt. Een eigenwijs en waanzinnig goed kunst-event, waar Sneek e.o. apen-trots op kan zijn!


Wij ondersteunen dit meesterlijke initiatief omdat we nauw betrokken zijn bij de kunstenares en deze een warm hart toe dragen.

Daarnaast is het natuurlijk prachtig wat ze doet voor de stad Sneek met al haar gezichten.

Op een benefiet diner kwamen wij als Titan Projects in aanraking met de pakkende kunst van Imke Meester en het plan voor Meesterlijk Sneekers.

De gedachte achter het project waarin gewone Snekers, die veel voor Sneek en de samenleving in Sneek betekenen of betekend hebben, uit te beelden in mooie portretten en ze op deze manier even op een voetstuk te plaatsen, sprak ons zeer aan. Het zijn vaak mensen waar je in eerste instantie niet aan denkt die belangeloos veel betekenen of betekend hebben voor Sneek. Wij willen dit initiatief, wat veel tijd en energie vergt van Imke en haar team, graag ondersteunen en zo op onze manier als Sneker bedrijf iets terug doen.

Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland heeft zich als trotse hoofdsponsor verbonden aan de kunstexpositie Meesterlijk Sneekers.

Ons gezamenlijk belang is om de verbinding in de gemeenschap te versterken. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Gemeente Súdwest-Fryslân steunt met veel trots het project ‘Meesterelijke Sneekers’, omdat er veel aandacht is voor ‘de mienskip’.

De focus ligt op het betrekken van de inwoners en dit steunen wij met veel enthousiasme.

Met ons restaurant 't Vaticaan dragen wij enthousiast bij aan de realisatie van Meesterlijk Sneekers.

Wij voelen ons tot dit project aangetrokken omdat wij de kunstenares Imke Meester een geweldig talent vinden die een dijk van een expositie neerzet waarmee ze onze geliefde stad Sneek op een originele wijze op de kaart zet.

Ik ondersteun het project van Meesterlijk Sneekers graag omdat:

=> Imke Meesters een bijzondere en creatief talent is waar een breed publiek van mag genieten.

=> Zij zich met passie en energie wijdt aan een project wat haar puurheid, creativeit en schoonheid ten top toont. Ze volgt haar ziel en hart. Daar houden wij van! Lewinski is hier ook een voorbeeld van.


....

....