Meesterlijk Relatiegeschenk


Het inspirerende kunstboek Meesterlijk Sneekers vormt de basis voor een moment van meesterlijk genieten.

Het Meesterlijk Sneekers gedachtengoed van verbondenheid wordt versterkt door de Franse landwijn Les Confréries, dat de broederschappen; de banden tussen mensen, betekent. De in de volle wijn verwerkte druiven Merlot en Cabernet Sauvignon zorgen voor een zachte afdronk. Hierdoor combineert de wijn prachtig met de uit Achlum afkomstige chocolade van Frou & Frou.

Om de creativiteit in uw samenwerking te bekrachtigen, ontdekt uw relatie in de luxe geschenkdoos een door Imke Meester ontworpen wenskaart met een stijlvolle en artistieke bewerking van de naam van uw organisatie. Het cadeau wordt gepresenteerd in een stevige bewaardoos die is verzegeld met een gouden lint en een lakzegel.

Uitnodiging proeverij


Sinds 1 september 2018, het begin van Meesterlijk Sneekers in Kunstencentrum Atrium, tot en met vandaag bij de Rabobank in Sneek, verwelkomden we ruim 3.000 betrokken bezoekers bij de expositie. Gelet op de impact van de schilderijen en het selfie sculptuur, dat Imke Meester live vormt, verbaast het ons niet als we voor het einde van de tentoonstelling, op 3 november 2018, meer dan 4.000 mensen langs de kunst zien gaan.

Meesterlijk Sneekers is gebaseerd op verbondenheid en de inspiratie om het onmogelijke mogelijk te maken door geloof en vertrouwen in een visie. Wij zijn dan ook dankbaar dat we de kans kregen om deze belangrijke expositie te realiseren en daarmee zoveel te betekenen voor veel mensen. We konden en deden dit niet alleen. De samenwerking met donerende particulieren, organisaties en de overheid, als ook de geportretteerden en de vrijwilligers was een surplus die tot creatieve wendingen leidde en het resultaat naar een ongekend niveau stuwde.

De boodschap van verbondenheid en tot welk overweldigend resultaat dit leidde inspireerde ons om een luxueus relatiegeschenk samen te stellen waarmee u uw relaties een moment van meesterlijk genieten kunt bieden.

Graag nodigen wij u uit om de sfeer van de expositie te proeven, onder het genot van de heerlijke wijn en chocolade uit ons relatiegeschenk. Vrijdag 26 oktober of vrijdag 2 november 2018 zien we u graag tussen 16.00 en 16.45 uur tegemoet bij de Rabobank aan het Martiniplein 1 in Sneek.

Deze uitnodiging is geheel vrijblijvend, maar wij waarschuwen u dat u wellicht in de verleiding komt om uw relaties te verrassen met meesterlijke geschenken.


AANVRAAG BESTELFORMULIER RELATIEGESCHENKEN